Clubwedstrijd 2018

Wed1

wed2

Wedstrijdreglement

Enkel betaalde inschrijvingen worden weerhouden en krijgen bericht !

Inschrijven voor een wedstrijd kan tot 3 weken voor de wedstrijddatum. Inschrijvingen die door onze club worden ontvangen na deze datum worden niet verwerkt, noch bijgehouden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 9,00 EUR per deelnemer te storten op rekeningnummer 068-2170950-20 (IBAN code voo buitenlandse deelnemers : BE28 0682 1709 5020 )
Inschrijvingen die opgestuurd worden via onze website, maar waarvan het email adres ontbreekt, kunnen niet bevestigd.
Een inschrijving voor onze wedstrijd (per post of via de website) is pas geldig als de betaling in orde is. Met andere woorden : inschrijvingen en betalingen dienen gelijktijdig te gebeuren.
Inschrijvingen waarvan geen betaling wordt ontvangen binnen de 3 weken na inschrijving, worden onherroepelijk geannuleerd.
Inschrijvingen worden bevestigd, na ontvangst van de betalingen, en dit vanaf einde mei.
Uiterlijk vier weken voor de aanvang van de wedstrijd wordt de deelnemer verwittigd onder welk nummer en op welk uur hij/zij deelneemt aan de wedstrijd. Wie geen zulke brief krijgt, neemt best contact (uiterlijk 3 weken vóór de wedstrijd, daarna is er toch niets meer aan te doen !)met 0494/56 12 18 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want dan is uw inschrijving waarschijnlijk NIET geregistreerd !!
Betalingen op de dag van de wedstrijd (ter plaatse) zijn NIET mogelijk.
De werkboekjes worden pas op het einde van de wedstrijddag uitgedeeld. In de loop van de dag worden geen boekjes teruggegeven !

Annulaties :
Telefonische annulaties moeten per fax, brief of email bevestigd worden. Het referentienummer moet bij elke briefwisseling vermeld worden;
Bij annulaties vanaf het versturen van de eerste bevestiging, wordt een administratieve vergoeding van EURO 1,25 aangerekend;
Bij annulaties vanaf het versturen van de tweede bevestiging (indeling groep en uur), wordt een administratieve vergoeding van EURO 2,5 aangerekend;
Bij annulering vanaf en minder dan 30 dagen voor de aanvang van de wedstrijd, wordt een vergoeding van EURO 9 aangerekend.
Er worden geen uitzonderingen toegestaan op bovenstaande regels.

On-line inschrijven kan voor Gehoorzaamheid via http://www.mykkush.be/kkushdogs/

On-line inschrijven kan voor Agility via Smarter Agility : https://www.smarteragility.com/